Friss !!!

  • Balaage: Eszméletlen jók lettek a képek. Gz papesz. Jól megcsináltad, le a kalappal. A lesserheal castos te... (2009.03.19. 07:36) Karácsonyi sütés idején ...
  • Spunkmeyer: Elég baj nekem, hogy nem vagyok skilles és most,hogy mondod lehet más nem is kapott nerfet! Hopppp... (2009.02.21. 14:02) Thx Blizz!!
  • Simulacra: nah, Gabcsa, itt a talent amiről beszéltem múltkor. elég szép aggrot lehet vele csinálni. www.wow-... (2009.02.16. 17:40) Malygos
  • bandiketto: gz! kár hogy a meló miatt lecsúszok mindig de ez van.. örülök hogy megy a szekér!:) (2009.02.06. 01:15) Naxxramas nem akadály többé!
  • Otisz: Az emberek nagy részének akik szoktak jrni raidelni már simán van 25 fős kompatibilis gearje. A má... (2009.01.20. 10:45) Raidek szervezése

Vashj kill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008.11.08. 23:05 | Balaage | 7 komment

2008. november. 8.......Több mint két tucat mindenre elszánt harcos sorakozott föl egy nyirkos, bűzös, halszagú vízalatti birodalom bejáratánál, mely Ilidan egyik fő szövetséges teremtményeinek, a nagák vezérének és csapatának Lady Vashj-nak a trónterme fekszik. Már a belépéskor érezte a csapat, ez az ő napjuk lesz. A trónteremig vazatő út elég rögös volt. Az első összecsapások elég sok áldozattal jártak, de ez elég jó pofon volt a csapatnak arra, hogy összeszedjék magukat. A veszetségek hejrehozatala után újúlt erővel vették be magukat egy terembe, melyben egy vak harcossal Leotherassal kelett megküzdeni. Őt nem kicsi vérvesztreség árán sikerült átküldeni a másvilágra, a kincseit, melyet féltve őrzött, pedig szétosztották a csapattagok között. A következő harcra Lord Karathresnél került sor, melynek csatlósai a csata kezdetén igen csak összekavarták a harcosokat, de miután összeszedték magukat az első ámulatból, veszteségek nélkül lenyomták a csapatot. Innen egyenes út vezetett Vashj tróntermébe. Itt már a harcosok megfárdtak kissé, és félve, bizonytalanul, de annál izgatottabban léptek be. Hosszasan tárgyalták, hogyan is fogjanak neki, majd miután mindenki elfoglalta helyét, hát nekiugrottak. A harc epikus volt. Nem adta magát könnyen az öregasszony. Több hullámban is nekimentek de annyiszór állta útjukat Vashj mindenféle randa szörnyetege, melyet segítségül hívott satnya kis életének védelmében. Majd, miután egy újabb erőgyűjtés után újra támadásba lendült a csapat, sikerült megszorongatni, annyira, hogy már mérgező ködfelhőbe borította a tróntermet, melyben a harcosok szinte mozdulni sem bírtak, de az ügyes előretolt Harcosok sikeresen fordították a figyelmet magukra óly módon, hogy mindíg a mérgező területeken kívűl sikerült húzni a nénbert. Majd több nélkülözhetetlen ember elvesztése után feladta a küzdelmet és meghalt. A csapat életében talán a legnagyobb harc volt amit eddig megéltek de sikerült. Kincsekkel megrakodva tértek haza, hogy másnap újabb küzdelmet éljenek meg, ugyanis nyugtalanító hírek érkeztek Northrenről...De addig is pihennek egy kicsit.

 

 wwsa

A bejegyzés trackback címe:

https://veszetthuzat.blog.hu/api/trackback/id/tr77757884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabcsa 2008.11.08. 23:41:01

Talán ehez nem is lehet szólni...WoW-os pályafutásom egyik legnagyobb élménye volt ez a fight...Mindenki nagyon jól nyomta,gz all!!!
És szerintem nem csak az a fontos-persze jólesik az embernek-hogy ki tolta a legnagyobb dps-t,hanem a csapatmunka diadala ez!!!Mindenki megoldotta a saját rábízott feladatát,a kicsitől a nagyig....Az ilyen fightokért szeretem ezt a játékot....Mégegyszer köszi az élményt minden résztvevőnek!!!

Simulacra 2008.11.09. 11:23:06

én is nagyon örülök a tegnapi sikereinknek, hiszen 2 új, igencsak nem átlagos bosst öltünk meg. Sztem jól is ment, keveset wipeoltunk, összeszedett volt a csapat, és megmutattuk Vashjnak h milyen is a Veszetthuzat:P Egyszóval GZ mindenkinek, szép munka volt. Vigyázz Keal'thas, megyünk... :)

Hudson 2008.11.09. 13:14:51

Igazából ez egy jó beugró a BT-hez, és jó felkészülés a kieg-hez, szerintem hasonló odafigyelést kíván. Kitünő példa volt arra ha koncentrálunk, odafigyelünk megláthat ezt-azt az ember és lemehet olyan boss is ami kicsit kilátástalannak is tűnik.

Bandikaa 2008.11.09. 13:49:43

fene egye meg egy epikus fightbol kimaradtam :( /cry.. szép volt legalább valami zsíros loot esett??? :)

Jalopy 2008.11.10. 08:50:17

Isteni volt!

Igaz a végső nekifutás felét a padlóról figyletem :P

Kemény a Veszetthuzat!

Verano · http://susnyas.freeblog.hu 2008.11.13. 23:52:41

Gratz guild!! :P

Egy kérdés: szintezés közben, mondjuk lvl 70-75 között poén lehet egy high end BC insta, és talán a kari is fejlődik, netán gearelődik, ha nem is hosszú távon persze, ilyet terveztek?

Balaage 2008.11.14. 07:40:51

Ha a többieknek is van kedve hozzá, természetesen csinálhatunk egy ilyet. Én speciel minden "csapatépítő tréningben" benne vagyok, és ha időben meghírdetjük simán jönnének a többiek is, mivel erről szól a Veszetthuzat. Egy csapat vagyunk.
süti beállítások módosítása